Praktisk info

Svømning foregår på Blicherskolen, Haldvej 6, 8981 Spentrup.

Du kommer ind i hallen ved at gå ind igennem skolens hovedindgang, til venstre forbi skolens kontor og ned ad gangen. Første dør på højre hånd er pigernes omklædning, og tredje dør på højre hånd er drengenes omklædning. 

Aflysning og løbende informationer finder du på forsiden og vores facebookside.

Henvendelse til klubben kan ske på mail.

Information om hold

Holdene er aldersinddelt. Hvis holdet hedder 4-6 år, så er det okay at dit barn er 3 år, blot det fylder 4 år i den sæson, som barnet er tilmeldt i. Er du i tvivl, så kontakt os gerne på mail.

Ansvar

- Svømning og badning foregår altid på eget ansvar.

- Der vil altid være en livredder til stede i hallen.

- Følg altid livreddernes anvisninger.

- Inden svømmehallen benyttes, skal der foretages grundig vask af hele kroppen, uden badetøj. Også efter toiletbesøg skal hele kroppen vaskes igen, uden badetøj. 

- Det er kun tilladt at bade i badetøj, og dette skal være rent.

- Du er ansvarlig for dine egne egendele. Der kan altid efterlyses glemte sager i vores facebookgruppe.

- Vis hensyn, alle skal føle sig godt tilpas under ophold i svømmehallen.

- Det er ikke tilladt for forældre og pårørende at tage billeder eller video under undervisningen. Snak gerne med instruktøreren, hvis du ønsker at tage billeder eller videoer af dit barn i vandet. 

Anbefalinger.

Det er altid en godt ide at anskaffe svømmebriller til brug i undervisningen. Dette gælder alle hold. Snak gerne med din instruktør, hvis du er i tvivl om, hvilken slags der er bedst.

Til svømmere med langt hår, anbefales det at sætte håret op, have badehætte på eller samle håret inden undervisningens start. Både af praktiske og hygiejniske grunde.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System